Тегін жүктеу
Химия, технология
Спирт өндірісінің микробиологиялық негіздері
Курстық жұмыстар
Аннотация
Нормативтік сілтемелер
Анықтамалар
Мазмұны
Кіріспе
1 Аналитикалық шолу
1.1 Спирт ашудың биохимиясы
1.2 Спирт өндірісінің микробиологиялық негіздері
1.3 Шикізатқа, негізгі және көмекші материалдарға сипаттама
1.4 Дайын өнімге сипаттама
2 Тәжірибелік бөлім
2.1 Спирт алу технологиясы
2.2 Қанттандырушы материал
3. Тіршілік қауіпсіздігі
Қорытынды
Қолданылған әдебиеттер
Жыл:
2008 Алматы қ., С.Сейфуллин даңғылы 458, кеңсе 211. тел.watsapp: +7707-872-12-61, +7707-872-12-66
Астана қ., Иманова к. 19, «Алматы» БО, 504G кеңсе. тел.watsapp: +7707-872-12-66, +7707-872-12-65, +7707-872-12-68
Қарағанды қ., Ерубаев к. 34, 315 кеңсе. тел:watsapp: +7707-872-12-62, +7707-872-12-66
пошта: kaz-diplom@mail.ru